Минали Инициативи

4

Кампании

141

Участия

3929

Дарени


Аз съм Енислава, щом сте тук вероятно вече ме познавате.

Създадох ENIsHandmade една късна вечер през 2017г., докато бебе Ева спеше. Една спонтанна инициатива се превърна в традиция и сега всяка година създаваме коледни чудеса с благотворителна цел.

Нека си припомним какво направихме ЗАЕДНО през изминалите няколко години:

За Коледа 2020г. дарихме 1920лв. към ‘Комплекс за социални услуги за деца и семейства – Пловдив’, предоставящ жизнена среда, близка до семейната на деца, лишени от родителска грижа. Целта на кампанията беше да стоплим 14 малки ангелчета. Всяко детенце избра само чифт зимни обувки и топли домашни пантофки, а в къщата им беше сложен климатик. В допълнение, внесохме празничен дух с украса и персонални подаръчета за навечерието на Коледа.
За Вас подготвих ръчно изпечена сладка изненада във вид на коледни меденки, със съдействието на Щипка любов – сладкарско ателие.

За Коледа 2019г. дарихме 909лв. към “Най-доброто за нашите деца и онкоболни”с цел подпомагане строителството на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ Свети Георги – Пловдив, предназначен за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология.
За Вас подготвих ръчно подбрани комплектчета екологични четки за зъби с коледна щампа за настроение. Всяка година в света се изхвърлят над 4 млрд. пластмасови четки за зъби, които, след време, започват да отделят редица токсични вещества. Бамбуковите четки за зъби са екологична алтернатива, която ползваме с любов към природата.

За Коледа 2018г. дарихме 400лв. към “АСОЦИАЦИЯ ЛИЦЕВИ АНОМАЛИИ – АЛА” в подкрепа на децата с лицеви аномалии и техните родители. Асоциацията работи в сътрудничество с родители, пациенти и медицински специалисти с цел предотвратяване изоставянето на деца с лицеви аномалии и повишаване качеството на лечение.
За Вас изработих ръчно коледни бурканчета, декорация за всяка трапеза в навечерието на светлия празник.

За Коледа 2017г. дарихме 700лв. към Фондация “Нашите недоносени деца” в подкрепа за изграждането на семейни стаи и първия семеен център в помощ на недоносените бебенца. Целта на центъра и такъв тип стаи е да посрещне нуждите на семейството след преждевременното раждане и да подкрепи изграждането на връзката между бебето и родителите.
За Вас изработих ръчно играчки за елха, със снимки и лични послания, които се надявам и тази година ще красят коледното Ви дърво!

С любов,
Енислава!
ENIsHandmadе